My webpage

faq_top_bild

Image
hero_forslov.jpg

Förslöv Trädgårdsstad

Är du sugen att få bygga nytt? Att få skapa sitt alldeles egna drömhus och flytta in i ett hem som ingen annan bott i förut, är en väldigt speciell känsla. Ett hem som kommer vara nytt och fräscht under många många år framöver. En underhållsfri vardag där man kan hålla fokus på att bo och lägga tid på sin familj, istället för att behöva renovera i tid och otid.

Nu släpper vi byggklara tomter, belägna på två trevliga återvändsgator i natursköna och barnvänliga Förslöv. Detaljplanen tillåter 1-planhus samt 1 ½-planshus och Mjöbäcksvillan, kan erbjuda 7 st olika husmodeller i husserien First Choice som passar att bygga på dessa tomter. Ett enkelt och smidigt bygge med en nyckelfärdig villa där endast anläggning av trädgård, sista strykningen målning och kostnad för eventuella komplementbyggnader tillkommer.

Garage, carport och förråd kan väljas som tillval.

Samtliga husmodeller har en hög grundstandard. Många kostnadsfria tillval finns att välja mellan för att skapa ett hem som passar din egen personliga stil. Köket levereras från Vedum, vitvaror från Siemens. Trarydfönster, Frånluftsvärmepump fr Nibe, S:t Eriks, Tarkett, Svedbergs, Swedoor mfl.

Ni har såklart möjlighet att välja en annan husmodell som passar era behov och önskemål bättre. Vill ni veta mer är ni välkomna att kontakta Lucas Jönsson på 0725-55 40 85 eller lucas.jonsson@mjobacks.se

PRISEXEMPEL  
First Choice 1.5 Classic 3.795.000 kr
Priset inkluderar tomt och fullt färdigt hus på totalentreprenad. inklusive byggherrekostnader och anslutningskostnader. 

1.5 Modern - 6 RoK - 150,7 m²

1.0 Classic - 6 RoK - 138 m²

1.5 Classic - 6 RoK - 150,7 m²

Här ligger Förslöv Trädgårdsstad