My webpage

faq_top_bild

Image
hero_ankan.jpg

Kvarteret Ankan

Några kilometer söder om Helsingborg centrum kommer Mjöbäcks, tillsammans med Järngrinden och Strandlyckan Invest att bygga 53 nya bostadsrätter i stadsdelen Högasten.

Området ligger tätt intill Tallskogsleden och med närhet till Råås vackra småbåtshamn och badstrand. Närmsta granne i norr är dessutom ett koloniområde med trädgård, park och vacker skogsdunge. Här finns också närheten till större livsmedelsaffär samt Hedens idrottsplats med idrottshall för olika idrottsaktiviteter.

Kvarteret Ankan knyter an och tar avstamp i Högastens byggnadstradition och karaktär. Stora delar av fastigheterna gestaltas i gårdsmiljö för att skapa en levande och grön oas i kvarterets hjärta. Genom att blanda staplade radhus med lägenheter i bottenplan skapas ett kvarter med en blandad demografi samtidigt som det ger möjlighet för ett generationsboende.

Med bostäder i flera olika storlekar och former har Kvarteret Ankan det som passar de flesta drömmar och faser i livet. I bostadsrättsföreningen finns ljusa, moderna och luftiga bostäder från 2 till 5 rum och kök. Samtliga lägenheter har rymlig uteplats och/eller balkong.

Önskar du intresseanmälan dig till projektet? Gå vidare och registrera dig här.

STATUS Planerat
ORT/OMRÅDE Helsingborg
ANTAL BOSTÄDER 55
BOSTADSFORM Bostadsrätter 
PROJEKTÄGARE Mjöbäcks, Järngrinden 
  Strandlyckan Invest 
ARKITEKT Krook & Tjäder

Här uppförs Kvarteret Ankan