faq_top_bild

Image
gislovs-strandby-projekt-hero-beskuren02.jpg

Gislövs Strandby

Ett fantastiskt läge vid havet - Villor med äganderätt

Slutsålt 2017.

Mellan havet och landsvägen bygger vi ett barnvänligt villaområde på tidigare odlingsmark insprängt i uppväxt småhusbebyggelse.

STATUS Färdigställt
ORT/OMRÅDE Trelleborg
ANTAL BOSTÄDER 25
BOSTADSFORM Villor
VISA FLER BILDER

Mer om projektet

Området bebyggs med trivsamma byar grupperade kring en gemensam park med mycket grönska och fria ytor. Angörning till byarna sker från Dalköpinge strandväg. Området kommer att knytas ihop med kommunens gång- och cykelnätverk. Allmänna kommunikationer i form av buss finns i närområdet. Att pendla till Malmö, Köpenhamn, Ystad eller Lund härifrån är inga svårigheter, med regelbunden busstrafik. Med bil på den nya motorvägen tar det inte många minuter till Malmö.

Varje by skapas av ca 25 villor samlade kring en grönyta/närlekplats. Detta lägger grunden till en ombonad och härlig närmiljö för både barn och vuxna. Gatutformningen är barnvänlig utan genomfartstrafik och med material-separerade ytor för bilar och gående. Förskola finns i kvarteret öster om området.

Omedelbart söder om området ligger kommunens mest besökta badplats, Dalabadet som har full service för badgäster och turister. Här finns handikappanpassad badbrygga, restaurang med fullständiga rättigheter, camping, tennisplaner, minigolf mm. I anslutning till campingen finns även en liten butik. Sydväst om området finns rid-anläggning med stall, ridhus och hagar. För den båtintresserade finns flera småbåtshamnar inom några kilometers avstånd. Till stadens centrum, med handel och gymnasium, är det cykelavstånd.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit."

Här ligger Gislövs Strandby